Popkoor Prestige Alkmaar

Het leukste showkoor van Alkmaar

Met dirigente Brenda Stolk

Pop - Rock - Soul - Hits

Samen zingen met plezier

Met LIVE band

Op de prachtige locatie Koel310!

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag 2 keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen krijg je 50% korting, dus je betaalt € 7,- in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je o.a. speciale ingezongen oefen-mp3’s van onze nummers vindt.

 

 

 

Welkom bij Popkoor Prestige Alkmaar

Het leukste show koor van Alkmaar e.o.!

Popkoor Prestige Alkmaar repeteert wekelijks op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de prachtige, muzikale locatie Koel310. Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Alkmaar is 7 euro per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50.

 

Maak kennis tijdens 2 proeflessen

In verband met de voorbereidingen op THE Show, is het niet mogelijk om in te schrijven voor een proefles. Je kunt je wel inschrijven voor de wachtlijst. Zodra er weer proeflessen zijn, wordt er contact met je opgenomen.

Schrijf je hier in

Mini-Concert Popkoor Prestige Alkmaar

Woensdag 16 november 2016 – 20.30 uur – Koel310

Lees meer

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Alkmaar?

Z

We zingen de nieuwste hits!

Z

Het is ontspannend!

Z

Je leert steeds beter zingen!

Z

Het is spetterend!

Z

Het is gezellig!

Z

We spelen met onze eigen live band!

Annemiek, Hoorn:

“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van onze dirigent. Gezellige sfeer!”