Showkoor in Zaanstad

Met topdirigent Olaf Windey

Pop - Rock - Soul - Hits

Samen zingen met plezier

Met LIVE band

Op een prachtige locatie!

Je kunt nog instromen!

 

Hoe gaat het in z’n werk?

Je mag 2x meedoen met een speciale proefles-repetitie, van 19.00 – 20.00 uur. Vind je het superleuk en wil je lid worden? Dan doe je de derde keer mee met de repetitie van het koor, van 20.00 – 22.00 uur. (Als je één van de proeflesdata niet kunt, is dat geen probleem, want dan mag je een weekje later komen.) Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen betaal je € 7,- in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je o.a. speciale ingezongen oefen-mp3’s van onze nummers vindt.

 

 

 

 

Showkoor in Zaanstad!

Onder leiding van topdirigent Olaf Windey

Op dinsdag 24 mei 2016 is Popkoor Prestige Zaanstad van start gegaan! Onder leiding van  topdirigent Olaf Windey wordt wekelijks op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur gerepeteerd in de prachtige theaterzaal van Het Wapen van Assendelft. Het koor is groot van opzet (+/- 150 leden) en biedt ruimte aan mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Zaanstad is 7,25 euro per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Zaanstad.

 

Maak kennis tijdens 2 proeflessen

De volgende proeflessen zijn op
dinsdag 8 & 1 januari 
2019.

Schrijf je hier in

“Elke week lekker repeteren en toewerken naar spetterende optredens. Heerlijk!” Sabine

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Zaanstad?

Z

We zingen de nieuwste hits!

Z

Het is ontspannend!

Z

Je leert steeds beter zingen!

Z

o.l.v. topdirigent Olaf Windey!

Z

Het is spetterend!

Z

Het is gezellig!

Z

We spelen met onze eigen live band!

Annemiek, Hoorn:

“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van onze dirigent. Gezellige sfeer!”

Popkoor Prestige Zaanstad is hét koor voor mensen uit de Zaanstreek; Zaandam, Oostzaan, Zaandijk, Westzaan, Assendelft,
Krommenie, Nauerna, Westpoort, Molenwijk, Landsmeer, Amsterdam, Wormer, Wormerveer.