Workshops

In de gezelligheid van een groep leer je van de beste coaches van Nederland hoe je nog beter kunt zingen en performen. Onderwerpen zijn o.a.: Noten lezen, Zangtechnieken & Performance.

Online leren

Vind je het leuk om jezelf verder te ontwikkelen, in het comfort van je eigen huis? Volg dan onze online lessen, tutorials en cursussen. Lees meer over de 6-weekse zomercursus zingen.

Zangles

Ben je op zoek naar privé zangles, of les in een klein groepje? Wij hebben de beste vocal coaches van Nederland in ons netwerk. En je krijgt ook nog eens korting. Lees meer.

Wat is de Prestige Vocal Academy?

Het uitgangspunt van Popkoor Prestige is om het meeste uit iedere (amateur/koor) zanger en zangeres te halen, zowel op het gebied van zangtechniek, als op het gebied van performance. Daarom worden de repetities geleid door de beste dirigenten, die zich continue laten bijscholen. Buiten de repetities om bieden we diverse workshops en trainingen waarmee je nog meer uit jezelf kunt halen. Vind je het leuk om nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen op het gebied van (koor)zang? Dan ben je bij Prestige Vocal Academy aan het juiste adres. Onze workshops en trainingen zijn toegankelijk voor iedereen!