POP – Christmas Lights – Coldplay

We starten op donderdagavond 26 november 2020, bestel HIER direct je ticket om mee te doen. Na aanmelding ontvang je een mail met alle benodigde gegevens voor de speciale deelnemerspagina.

Tickets bestellen

POP - Christmas Lights - Coldplay - December 2020

Het Prestige Online Popkoor is opgericht tijdens de corona crisis om iedereen die van zingen houdt een (nieuwe) online hobby te geven. Zingen is namelijk niet alleen heel leuk, het geeft ook ontspanning én is gezond. Hou je van zingen en van popmuziek? POP! is geschikt voor iedereen: jong en oud, man en vrouw. Je hoeft geen noten te kunnen lezen en geen ervaring te hebben. Vind je het leuk om te zingen? Dat is genoeg :).

Elke maand studeren we gezamenlijk één nummer in en we sluiten het af met een mooie videoclip (virtueel koor) Je kunt je steeds weer opnieuw opgeven voor een nieuw nummer. In december gaan we aan de slag met “Christmas Lights” van Coldplay. De online lessen zijn op donderdagavond 26 november en vrijdagavond 4, 11 en 18 november 2020.

Weet je je stemgroep nog niet? Bekijk dan DEZE VIDEO Ben je lid van Prestige Vocal Groups? Dan krijg je 100% korting! Je vindt alle informatie op je eigen ledenpagina.

Bestel tickets