Prestige Zingt Queen – zaterdag 29 februari 2020 – Ede

“Een dag lang Queen nummers instuderen in een prachtig theater, leren van een fantastische dirigent, werken aan podiumpresentatie en de dag eindigen met een spetterend concert mét live band! “

Prestige Zingt…

Op veler verzoek organiseren we opnieuw “Prestige Zingt!” en dit keer in een Queen uitvoering. Zaterdag 29 februari 2020 wordt een fantastische dag vol muziek, zingen, instuderen en werken aan je eigen performance. We eindigen de dag met een spetterend optreden voor familie of vrienden! Zowel leden als niet-leden kunnen zich inschrijven. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Fantastische locatie

De prachtige theaterzaal van Akoesticum in Ede is de locatie waar we met z’n allen gaan repeteren en instuderen om ’s avonds de sterren van de hemel te zingen. We repeteren in het mooie theater waar iedere deelnemer zijn/haar eigen zitplaats heeft. De dag wordt regelmatig onderbroken door een gezellige pauze in de foyer.

Super begeleiding

In de weken vooraf studeer je thuis alvast de nummers in met de handige oefenmaterialen. Op de dag zelf worden de hele nummers gezamenlijk ingestudeerd en de puntjes op de i gezet. Aan het einde van de dag ga je met het hele koor actief aan de slag met podiumpresentatie, zodat je helemaal klaargestoomd wordt voor je optreden.

Programma

De ochtend en middag bestaan uit enkele blokken waar je onder leiding van de beste dirigenten van Nederland de nummers gaat instuderen. Na de lunchpauze ga je verder met het instuderen van de nummers, waarna je ook nog gaat werken aan de ondersteuning van de solo-optredens. Zodra alle nummers erin zitten, wordt er gewerkt aan podiumpresentatie. De avond wordt gestart met een generale repetitie waar we gaan repeteren mét de live band. Vervolgens is het tijd voor show: het publiek stroomt binnen en we geven ons spetterende optreden!

Repertoire

Tijdens deze editie van Prestige Zingt Queen! zingen we de volgende 8 nummers: Let me live – Somebody to Love – Don’t Stop Me Now – Who Wants to live Forever – Spread your Wings – Friends Will be Friends – Bohemian Rhapsody – We are the Champions

All-In pakket

Akoesticum in Ede werkt alleen met all-in arrangementen, wat betekent dat je ticket een volledig verzorgde dag betekent. Je krijgt namelijk een volledig verzorgde lunch (belegde broodjes incl. huisgemaakt soep, melk, karnemelk en jus d’orange), een volledig verzorgd dinerbuffet incl. 1 drankje én je mag de hele dag onbeperkt gebruik maken van het koffie/thee/water arrangement. De keuken van Akoesticum kookt voor iedereen en kan dus rekening houden met allergieën, diëten en overtuigingen. Je kunt dit al aangeven bij het bestellen van je ticket.

Kosten

Voor deze hele dag, inclusief oefenmateriaal dat je vooraf ontvangt, begeleiding van professionele dirigent én het optreden met band, betaal je slechts € 54,-. Leden van Prestige Vocal Groups krijgen korting en betalen € 49,-. Het all-in pakket van lunch (€ 11,50), diner (€ 18,50) en koffie/thee/water (€ 7,50) komt samen op € 37,50. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen, dus vol is vol. Publiekstickets voor het concert ’s avonds zijn apart verkrijgbaar.

Het plezier begint al een paar weken van tevoren!

Ruim voor het evenement ontvang je toegang tot het oefenmateriaal, waar je de bladmuziek en handige ingezongen oefen mp3’s van de nummers vindt. Je kunt dus op een prettige en eenvoudige manier thuis instuderen. Het is de bedoeling dat je bovengenoemde 8 nummers alvast thuis instudeert. Op de dag zelf zet de dirigent de puntjes op de i en neem je gezamenlijk alle nummers door. Het oefenmateriaal is zo duidelijk en leuk, dat je waarschijnlijk al wekenlang aan het zingen bent!

Tickets bestellen

Leden-Ticket "Prestige Zingt Queen!" | zaterdag 29-2-'20 | Akoesticum Ede

€ 86,50 Deelname aan “Prestige Zingt Queen!” op zaterdag 29 februari 2020 in Akoesticum in Ede (gereduceerd tarief voor voor leden van Prestige Vocal Groups). Ticket omvat deelname aan de repetities gedurende de dag, het optreden ’s avonds en al het oefenmateriaal twv € 49,-. Daarnaast gebruik maken van het lunchbuffet twv € 11,50, het dinerbuffet twv € 18,50 en de hele dag onbeperkt gebruik maken van koffie/thee/water arrangement twv € 7,50.

Bestel tickets

Ticket "Prestige Zingt Queen!" | zaterdag 29-2-'20 | Akoesticum Ede

€ 91,50 Deelname aan “Prestige Zingt Queen!” op zaterdag 29 februari 2020 in Akoesticum in Ede. Ticket omvat deelname aan de repetities gedurende de dag, het optreden ’s avonds en al het oefenmateriaal twv € 54,-. Daarnaast gebruik maken van het lunchbuffet twv € 11,50, het dinerbuffet twv € 18,50 en de hele dag onbeperkt gebruik maken van koffie/thee/water arrangement twv € 7,50.

Bestel tickets