Popkoor Prestige Alblasserdam

Onder leiding van dirigente Mariska Prins repeteren we wekelijks op donderdag van 19.30 tot 21.30 uur in de prachtige, muzikale theaterzaal ‘Royaal’ van Landvast. Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Alblasserdam is € 7,25 per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Alblasserdam.

 

Dirigente

Als dirigente is Mariska Prins al jaren actief, zo dirigeert ze popkoren, gospel koren en praise bands. Met haar enthousiasme en energie haalt ze het beste uit de koorleden en het totale koor, en wordt elke repetitie een feestje.

Mariska Prins
Popkoor Prestige Alblasserdam

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op donderdag van 19.30 tot 21.30 uur op één van de mooiste plekjes van Alblasserdam!

Landvast

Haven 4
2951CG Alblasserdam

Zeer goed te bereiken: groot (gratis) parkeerterrein voor de deur.

Routebeschrijving

2 proeflessen

Je mag twee keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen krijg je 50% korting, dus je betaalt € 7,25 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je uniek oefenmateriaal vindt om de nummers in te studeren.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

De volgende proeflessen zijn na de zomervakantie. Ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Alblasserdam

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Alblasserdam?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. dirigente Mariska Prins
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)