Popkoor Prestige Alkmaar

Onder leiding van dirigent Frank Geisink repeteren we wekelijks op woensdag van 20.00 tot 22.00 uur in de prachtige, muzikale locatie De Rietschoot. Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Alkmaar is € 36,- per maand. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 8,95. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Alkmaar.

dirigent

Frank is geboren in Oostzaan. Hij begon op zijn 8e met pianolessen en speelde als kind mee in diverse musicalproducties bij Stage Entertainment. In 2011 studeerde hij af aan de theateropleiding van het ROC Tilburg. Hierna heeft hij als zanger, muzikant en entertainer gewerkt op diverse vakantieparken. Ook speelde Frank diverse rollen in musicals en muziektheatervoorstellingen. Van 2008 tot 2019 was hij dirigent van de jeugdafdeling van Bel Canto Oostzaan en sinds 2015 was hij ook muzikaal leider van de musicalgroep aldaar. Hij had de muzikale supervisie over de muicals Oliver! (2016), de Nederlandse première van Andrew Lippa’s The Addams Family (2017), The Wiz (2018) en componeerde de muziek voor de meest recente musical: Claes Compaen (2019).

Frank Geisink
Popkoor Prestige Alkmaar

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op woensdag van 20 tot 22 uur bij:

De Rietschoot

Saskerstraat 22
1831 CR Koedijk

 

Routebeschrijving

2 proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag twee keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen betaal je € 8,50 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je uniek oefenmateriaal vindt om de nummers in te studeren.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

In september 2022 organiseren we weer proeflessen. Je kunt je hier nu voor inschrijven.

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Alkmaar

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Alkmaar?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. dirigent Frank Geisink
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)