Popkoor Prestige Amersfoort

Onder leiding van dirigent Olaf Windey repeteren we wekelijks op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de prachtige muzikale theaterzaal van Fort33 (voorheen De IJsbreker) in Leusden. Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Amersfoort is € 7,25 per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Amersfoort.

Ontdek hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is! Schrijf je nu in voor onze proeflessen.

Dirigent

Dirigent Olaf Windey kreeg de liefde voor muziek met de paplepel ingegoten en het is dan ook niet vreemd dat hij naar het conservatorium gegaan is. Windey, die al samengewerkt heeft met o.a. Toon Hermans, Jos Brink en Frank Sanders heeft al 22 jaar ervaring als dirigent en muziekschrijver. Ook bij het bekende televisieprogramma Korenslag was hij actief betrokken. Hij begeleidt zijn koren met veel enthousiasme.

Olaf Windey
Popkoor Prestige Amersfoort

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op donderdag van 20 tot 22 uur in een prachtige zaal in Leusden!

Fort33 (voorheen De IJsbreker)

Bavoortseweg 25
3833BM Leusden

Zeer goed te bereiken. Groot, gratis parkeerterrein voor de deur.

Routebeschrijving

2 proeflessen

Je mag twee keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen krijg je 50% korting, dus je betaalt € 7,25 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je uniek oefenmateriaal vindt om de nummers in te studeren.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

De volgende proeflessen zijn na de zomervakantie. Ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Amersfoort

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Amersfoort?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. dirigente Olaf Windey
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)