Popkoor Prestige Amersfoort

Onder leiding van dirigent Olaf Windey repeteren we wekelijks op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Op dit moment zijn we de nieuwe repetitielocatie aan het selecteren. Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Amersfoort is € 36,- per maand. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 8,95. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Amersfoort.

 

Dirigent

Dirigent Olaf Windey kreeg de liefde voor muziek met de paplepel ingegoten en het is dan ook niet vreemd dat hij naar het conservatorium gegaan is. Windey, die al samengewerkt heeft met o.a. Toon Hermans, Jos Brink en Frank Sanders heeft al 22 jaar ervaring als dirigent en muziekschrijver. Ook bij het bekende televisieprogramma Korenslag was hij actief betrokken. Hij begeleidt zijn koren met veel enthousiasme.

Olaf Windey
Popkoor Prestige Amersfoort

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op donderdag van 20 tot 22 uur in:

De Roskam

Hessenweg 212 | 3791 PN | Achterveld

 

Routebeschrijving

2 proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag twee keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen betaal je € 8,50 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je uniek oefenmateriaal vindt om de nummers in te studeren.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

In september 2021 organiseren we weer proeflessen. Je kunt je hier nu voor inschrijven.

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Amersfoort

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Amersfoort?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigent Olaf Windey
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)