Popkoor Prestige Amsterdam

Onder leiding van dirigent Bas Gerwe repeteren we wekelijks op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in de prachtige grote zaal van Mirror Centre (naast station Muiderpoort). Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Amsterdam is €7,25 per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Amsterdam.

Belangrijk: vanwege de corona maatregelen, repeteert Popkoor Prestige Amsterdam momenteel in twee gedeeltes: groep 1 start om 19.00 uur en groep 2 rond 21.30 uur. Op deze manier is er voldoende ruimte om veilig samen te kunnen repeteren.

Proeflessen

Ontdek hoe leuk en ontspannen zingen bij ons is! Schrijf je nu in voor de proeflessen in september – november 2020. In verband met de 1,5 meter samenleving is er een beperkt aantal plaatsen per avond beschikbaar. Je ontvangt vooraf een uitnodiging van ons voor één van de proeflesavonden. In deze uitnodiging vind je ook uitleg over het ontstaan van Prestige Vocal Groups en hoe je jouw stemgroep kunt bepalen.

Dirigente

Bas begon op 8 jarige leeftijd met muziek op accordeon en is op z'n 15e overgestapt naar piano. Zijn opleiding aan het Amsterdamse Sweelinck Conservatorium, hoofdvak piano, heeft hij in 1992 afgerond. Bas heeft altijd met professionele vocalisten samengewerkt (live en studio) en heeft veel ervaring opgedaan met uiteenlopende muziekstijlen in de pop-, latin- en jazzwereld en is hierdoor een echte allround musicus. In 2018 is Bas bij het team van Prestige gekomen. Prestige Amsterdam mag Bas gaan dirigeren vanaf maart 2019.

Bas Gerwe
Popkoor Prestige Amsterdam

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op donderdag van 20 tot 22 uur op een prachtige locatie in Amsterdam!

Mirror Centre

Ter Gouwstraat 3
1093JX Amsterdam

Direct naast station Amsterdam Muiderpoort. Zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer en fiets.

Routebeschrijving

2 proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag 2 keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen krijg je 50% korting, dus je betaalt € 7,25 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je o.a. speciale ingezongen oefen-mp3’s van onze nummers vindt.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Amsterdam

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Amsterdam?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigente Bas Gerwe
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)