Popkoor Prestige Arnhem

Onder leiding van dirigente Yanique Klein-Hesselink repeteren we wekelijks op woensdagavond van 20 tot 22 uur in het Arentheem College. Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Arnhem is € 36,- per maand. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 8,95. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Arnhem.

Dirigente

Als zevenjarig meisje zat ze in het publiek bij de Lion King en wist ze het zeker. “Dit wil ik ook!” In 2014 studeerde ze af als zangeres en actrice aan het conservatorium in Arnhem. Sindsdien staat ze regelmatig op de planken, maar ontdekte ze ook een grote passie voor stemcoaching. Met enorm veel plezier is ze werkzaam als vocal coach, zowel één-op-één als voor grote groepen. Yanique voor de groep betekent een avond vol energie en positiviteit. Ze is gedreven om het muzikale uiterste uit je koor te halen. Plezier in het zingen staat hierbij altijd centraal!  

Yanique Klein-Hesselink
Popkoor Prestige Arnhem

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op woensdag van 20 tot 22 uur in:

Arentheem college

Thomas A Kempislaan 25
6822 LR Arnhem

Zeer goed te bereiken met de fiets en het openbaar vervoer. In de omgeving is het gratis parkeren.

 

Routebeschrijving

2 proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag twee keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen betaal je € 8,50 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je uniek oefenmateriaal vindt om de nummers in te studeren.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

In oktober en november 2021 organiseren we weer proeflessen. Je kunt je hier nu voor inschrijven.

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Arnhem

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Arnhem?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigente Yanique Klein-Hesselink
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)