Popkoor Prestige Breda

Onder leiding van dirigente Vera Keijsers repeteren we wekelijks op woensdag van 20:00 tot 22:00 uur in het prachtige Theater De Avenue. Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Breda is € 36,- per maand. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 8,95. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Breda.

Dirigente

Vera Keijsers (26 jaar) is in 2018 afgestudeerd als docent muziek en in 2022 zal ze afstuderen aan de Master of Music, richting Directie pop & jazz. Ze dirigeert bij popkoor sKoor in Deurne en Erato in Heusden. Tijdens haar bachelor studie was ze lid van het Fontys Jazz Choir. Momenteel zingt ze in vocal group Blendin'5, als soloist bij big band JFF en treedt ze regelmatig op als solo zangeres bij diverse projecten en gelegenheden.  

Vera Keijsers
Popkoor Prestige Breda

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op woensdag van 22:00 tot 22:00 uur op één van de mooiste plekjes van Breda!

Theater De Avenue

Waterstraat 5
4811 WZ  Breda

Zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer, fiets of auto (betaald parkeren). Bekijk hier de routebeschrijving

Routebeschrijving

2 proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag twee keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen betaal je € 8,50 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je uniek oefenmateriaal vindt om de nummers in te studeren.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

In Januari 2022 organiseren we weer proeflessen. Je kunt je hier nu voor inschrijven.

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Breda

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Breda?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigente Vera Keijsers
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)