Popkoor Prestige Breda

Onder leiding van dirigente Mariska Prins repeteren we wekelijks op woensdag van 19.30 tot 21.30 uur in het prachtige Theater De Avenue. Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Breda is € 7,25 per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50.

Proeflessen

Ontdek hoe leuk en ontspannen zingen bij ons is! Schrijf je nu in voor de proeflessen in september – november 2020. In verband met de 1,5 meter samenleving is er een beperkt aantal plaatsen per avond beschikbaar. Je ontvangt vooraf een uitnodiging van ons voor één van de proeflesavonden. In deze uitnodiging vind je ook uitleg over het ontstaan van Prestige Vocal Groups en hoe je jouw stemgroep kunt bepalen.

 

Dirigente

Als dirigente is Mariska Prins al jaren actief, zo dirigeert ze popkoren, gospel koren en praise bands. Met haar enthousiasme en energie haalt ze het beste uit de koorleden en het totale koor, en wordt elke repetitie een feestje.

Mariska Prins
Popkoor Prestige Breda

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op woensdag van 19.30 tot 21.30 uur op één van de mooiste plekjes van Breda!

Theater De Avenue

Waterstraat 5
4811 WZ  Breda

Zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer, fiets of auto (betaald parkeren). Bekijk hier de routebeschrijving

Routebeschrijving

2 proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag 2 keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen krijg je 50% korting, dus je betaalt € 7,25 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je o.a. speciale ingezongen oefen-mp3’s van onze nummers vindt.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Breda

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Breda?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigente Mariska Prins
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)