Popkoor Prestige Den Haag

Popkoor Prestige Den Haag

Onder leiding van dirigent Lucas Vermeer repeteren we wekelijks op maandagavond van 20 tot 22 uur in de prachtige zaal van Het Koorenhuis van Prins27 (Prinsegracht 27, 2512EW Den Haag). Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Den Haag is € 36,- per maand. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 8,95.

Dirigent

Na op zevenjarige leeftijd een snuffelcurcus muziekinstrumenten te hebben gevolgd, wil Lucas gaan drummen. Dit mag helaas niet; het huis is daarvoor te gehorig. Zijn muzikale reis begint daarom achter de piano, waar hij vanaf zijn 15e koren mee begeleidt. 3,5 jaar geleden begint Lucas bij Prestige Breda en Alblasserdam als vaste toetsenist, om vervolgens door te groeien naar dirigent van Gouda en Den Haag én zit hij in het arrangeursteam. Momenteel rond hij zijn studies popmuziek en sociologie af in Rotterdam en steekt 's avonds de leden van Popkoor Prestige aan met zijn muzikale energie!

Lucas Vermeer
Popkoor Prestige Den Haag

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op maandagavond van 20 tot 22 uur op een prachtige locatie in Den Haag!

Het Koorenhuis van Prins27

Prinsegracht 27
2512 EW Den Haag

Deze locatie is zeer goed te bereiken met de fiets en het openbaar vervoer: trams 2, 3, 4 en 6 en bus 25 en 51 stoppen voor de deur.

Routebeschrijving

2 proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag twee keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen betaal je € 8,50 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je uniek oefenmateriaal vindt om de nummers in te studeren.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

In september 2022 organiseren we weer proeflessen. Je kunt je hier nu voor inschrijven.

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Den Haag

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Den Haag?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigent Lucas Vermeer
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)