Popkoor Prestige Den Haag

Onder leiding van dirigent Ton van Diepen repeteren we wekelijks op maandagavond van 20 tot 22 uur in de prachtige zaal van Het Koorenhuis van Prins27 (Prinsegracht 27, 2512EW Den Haag). Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Den Haag is € 7,25 per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50.

 

Proeflessen

Ontdek hoe leuk en ontspannen zingen bij ons is! Schrijf je nu in voor de proeflessen in september – november 2020. In verband met de 1,5 meter samenleving is er een beperkt aantal plaatsen per avond beschikbaar. Je ontvangt in augustus een uitnodiging van ons voor één van de proeflesavonden. In deze uitnodiging vind je ook uitleg over het ontstaan van Prestige Vocal Groups en hoe je jouw stemgroep kunt bepalen.

Dirigent

Om zijn werk als pianist te verdiepen, heeft Ton van Diepen zich het vak van dirigent meester gemaakt, via scholing en praktijkervaring. Tegenwoordig is hij muzikaal en artistiek leider bij diverse popkoren en musicalverenigingen, welke al meerdere prijzen en nominaties in de wacht hebben gesleept. Met hart en ziel arrangeert, dirigeert en coacht hij zijn groepen in het meerstemmig zingen. Kwaliteit en plezier staan voorop, wat leidt tot spetterende optredens en concerten. Omdat de leden van de zanggroepen het leuk vinden om te leren en hun zangkunsten te vergroten, organiseert Ton op regelmatige basis diverse gezellige en leerzame workshops. Lees meer over Ton op www.tonvandiepen.nl

Ton van Diepen
Popkoor Prestige Den Haag

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op maandagavond van 20 tot 22 uur op een prachtige locatie in Den Haag!

Het Koorenhuis van Prins27

Prinsegracht 27
2512 EW Den Haag

Deze locatie is zeer goed te bereiken met de fiets en het openbaar vervoer: trams 25, 50 en 51 stoppen voor de deur.

Routebeschrijving

2 proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag 2 keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen krijg je 50% korting, dus je betaalt € 7,25 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je o.a. speciale ingezongen oefen-mp3’s van onze nummers vindt.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Den Haag

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Den Haag?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigent Ton van Diepen
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)