Popkoor Prestige Deventer

Onder leiding van dirigente Marjon Revet repeteren we wekelijks op donderdag van 20 tot 22 uur in Wijk 16 Deventer. Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Deventer is € 36,- per maand. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 8,95. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Deventer.

Wijk16 kun je betreden zonder een corona toegangsbewijs.

Dirigente

De muzikale carrière van Marjon begon bij haar zus, die hemel en aarde had bewogen om op blokfluitles te mogen. Dat bleek een groot succes te zijn, dus besloten haar ouders dat de jongste ook blokfluitlessen moest gaan volgen. Met iets minder groot succes. Want zij was liever zelf liedjes aan het maken en aan het zingen dan dat ze studeerde op haar blokfluit. Toen ze eenmaal piano- en hobolessen volgde, ontdekte haar docent haar talent voor songwriting en zo belandde ze twee keer in de regiofinale van “op weg naar het nieuwjaarsconcert” van de VARA. In 2005 startte ze met de universitaire opleiding Life Science and Technology, maar de muziek bleef kriebelen. Nadat ze in 2008 haar bachelordiploma had gehaald, is ze alsnog aan het conservatorium gaan studeren. In 2012 is ze afgestudeerd als songwriter aan de popacademie. Daarnaast heeft ze extra vakken gevolgd om zich te verdiepen in popzang, klassieke zang en koordirectie. Inmiddels is ze werkzaam als zelfstandig zangdocente in Hengelo en Denekamp, dirigeert ze meerdere koren en schrijft ze persoonlijke liedjes voor bijzondere gelegenheden.

Marjon Revet-Weerink
Popkoor Prestige Deventer

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op donderdag van 20 tot 22 uur op één van de mooiste plekjes van Deventer!

Wijk 16

Zutphenselaan 18
7411 AC Deventer

Zeer goed te bereiken met fiets, auto en openbaar vervoer.

Wijk16 kun je betreden zonder een corona toegangsbewijs.

Routebeschrijving

2 proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag twee keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen betaal je € 8,50 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je uniek oefenmateriaal vindt om de nummers in te studeren.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

In Januari 2022 organiseren we weer proeflessen. Je kunt je hier nu voor inschrijven.

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Deventer

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Deventer?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigente Marjon Revet-Weerink
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)