Popkoor Prestige Dordrecht

Onder leiding van dirigent Chiel de Cock repeteren we wekelijks op maandag van 20 tot 22 uur in de prachtige, muzikale theaterzaal Ketel 2 van het Energiehuis (Noordendijk 148, 3311RR Dordrecht). Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Dordrecht is € 7,25 per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Dordrecht.

 

Proeflessen

Ontdek hoe leuk en ontspannen zingen bij ons is! Schrijf je nu in voor de proeflessen in september – november 2020. In verband met de 1,5 meter samenleving is er een beperkt aantal plaatsen per avond beschikbaar. Je ontvangt vooraf een uitnodiging van ons voor één van de proeflesavonden. In deze uitnodiging vind je ook uitleg over het ontstaan van Prestige Vocal Groups en hoe je jouw stemgroep kunt bepalen.

 

 

Dirigent

Sinds november 2017 is Chiel begonnen als dirigent bij Prestige Vocal Groups. Maar daar is het niet begonnen. Tijdens zijn studie Docent Muziek op Fontys Hogeschool voor de Kunsten heeft hij zich bekwaam gemaakt als zanger, pianist, arrangeur, dirigent en muziekdocent.  Zijn agenda is heerlijk gevuld met verschillende muzikale activiteiten waar hij enorm veel energie uit haalt. "Het fijne aan dit vak vind ik het creëren van een lach op iemand zijn gezicht. Ook kan ik mijn kennis overbrengen op mensen en ze daardoor veel leren en dat geeft mij voldoening." Tijdens de repetities vindt Chiel het heerlijk om zelf het koor te begeleiden op piano en dan helemaal los te gaan. "Blijkbaar heb ik een behoorlijke dosis enthousiasme wat aanstekelijk werkt. Ik probeer iedereen in het koor op zijn gemak te laten voelen. Een koorlid krijgt van mij mee dat zingen bevrijdend werkt en dat alles mogelijk is. Iedereen kan (leren) zingen."  

Chiel de Cock
Popkoor Prestige Dordrecht

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op maandag van 20 tot 22 uur op één van de mooiste plekjes van Dordrecht!

Energiehuis

Ketel 2
Noordendijk 148
3311RR Dordrecht

Routebeschrijving

2 proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag 2 keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen krijg je 50% korting, dus je betaalt € 7,25 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je o.a. speciale ingezongen oefen-mp3’s van onze nummers vindt.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Dordrecht

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Dordrecht?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigent Chiel de Cock
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)