Popkoor Prestige Eindhoven

Onder leiding van dirigent Paul van Gorp repeteren we wekelijks op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de prachtige grote zaal van theater Het Klooster (Park 1, 5671 GA Nuenen). Het koor is groot van opzet en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Eindhoven is € 36,- per maand. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 8,95. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Eindhoven.

 

Dirigent

Paul van Gorp begon op jonge leeftijd in Delft met muzieklessen van Pierre van Hauwe (bekend door het Orff-instrumentarium). Op zijn vijftiende werd hij pianist in het combo van een jongerenkoor; tien jaar later dirigent/arrangeur van zijn eerste koor, waarna meerdere koren volgden. Zelf zong hij de baspartij in een Vocaal Ensemble.   Paul studeerde aan het conservatorium in Tilburg en Rotterdam, volgde een masterclass bij Cor Bakker en slaagde cum laude als Docent Muziek. Naast zijn jarenlange ervaring in arrangeren voor koren heeft hij zich de laatste vijftien jaar toegelegd op het schrijven van arrangementen voor band en orkest met kleinschalige symfonische bezetting.   In 2021 is Paul gestart als gastdirigent bij Prestige Vocal Groups en bedient vanuit Brabant ‘zijn’ provincie, met uitstapjes daarbuiten. Vanaf september 2022 is hij tevens de vaste dirigent van Popkoor Prestige Eindhoven. Een repetitie of uitvoering onder Pauls leiding geeft energie, voldoening, heeft humor en neemt je mee in zijn passie voor muziek!   Lees meer over Paul op: www.paulmusicproductions.nl

Paul van Gorp
Popkoor Prestige Eindhoven

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op maandagavond van 20 tot 22 uur op een prachtige locatie in Eindhoven!

Theater Het Klooster

Park 1
5671 GA Nuenen

Deze locatie is zeer goed te bereiken met de auto, in de omgeving is veel parkeergelegenheid.

Routebeschrijving

2 proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag twee keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen betaal je € 8,50 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je uniek oefenmateriaal vindt om de nummers in te studeren.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

In september 2022 organiseren we weer proeflessen. Je kunt je hier nu voor inschrijven.

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Eindhoven

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Eindhoven?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigent Paul van Gorp
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)