Popkoor Prestige Enschede

Onder leiding van dirigent Peter Löbker repeteren we wekelijks op donderdagavond van 20 tot 22 uur in de prachtige de prachtige theaterzaal van Prismare (Roomweg 167d, 7523BM Enschede).  Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Amsterdam is € 7,25 per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Enschede.

Dirigent

Ik ben Peter Löbker, afgestudeerd koordirigent uit Weerselo. Ik kom uit een muzikale familie en ben met muziek opgegroeid. In de muziekwereld heb ik jarenlange ervaring door opleiding, projecten, podia, orkesten, muzikanten, optredens met diverse koren en het meespelen in (gelegenheids-)bands. Daarnaast schrijf ik veel arrangementen voor o.m. blazers en koren.

Peter Löbker
Popkoor Prestige Enschede

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op donderdagavond van 20 tot 22 uur op een prachtige locatie in Enschede!

Prismare

Roomweg 167d
7523 BM Enschede

Deze locatie is zeer goed te bereiken met de auto, in de buurt is veel gratis parkeergelegenheid.

Routebeschrijving

2 proeflessen

Je mag twee keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen krijg je 50% korting, dus je betaalt € 7,25 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je uniek oefenmateriaal vindt om de nummers in te studeren.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

De volgende proeflessen zijn na de zomervakantie. Ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Enschede

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Enschede?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. dirigente Peter Löbker
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)