Popkoor Prestige Gouda

We repeteren wekelijks op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in Het Vijfde Huis in Gouda. Het koor is groot van opzet en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. De komende periode wordt het koor geleid door dirigent Lucas Vermeer en Ton van Diepen, dirigent en directeur van Prestige Vocal Groups. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Gouda is € 36,- per maand. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 8,95. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Gouda.

Dirigent

Na op zevenjarige leeftijd een snuffelcurcus muziekinstrumenten te hebben gevolgd, wil Lucas gaan drummen. Dit mag helaas niet; het huis is daarvoor te gehorig. Zijn muzikale reis begint daarom achter de piano, waar hij vanaf zijn 15e koren mee begeleidt. 3,5 jaar geleden begint Lucas bij Prestige Breda en Alblasserdam als vaste toetsenist, om vervolgens door te groeien naar dirigent van Gouda en Den Haag én zit hij in het arrangeursteam. Momenteel rond hij zijn studies popmuziek en sociologie af in Rotterdam en steekt 's avonds de leden van Popkoor Prestige aan met zijn muzikale energie!

Lucas Vermeer
Popkoor Prestige Gouda

Repetitielocatie

We repeteren elke donderdag van 20.00 tot 22.00 uur op een prachtige locatie in Gouda!

Het Vijfde Huis

Livingstonelaan 54

2803EL Gouda

Rondom Het Vijfde Huis is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Sowieso direct voor en naast het gebouw. Verder zijn er in de buurt ook nog een aantal straten en hofjes waar gratis parkeren mogelijk is.

Routebeschrijving

2 proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag twee keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen betaal je € 8,50 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je uniek oefenmateriaal vindt om de nummers in te studeren.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

In september 2021 organiseren we weer proeflessen. Je kunt je hier nu voor inschrijven.

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Gouda

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Gouda?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigent Lucas Vermeer
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)