Popkoor Prestige Gouda

Onder leiding van dirigent Laura Overbeeke repeteren we wekelijks op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in de Theaterbakkerheij in Gouda. Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Gouda is € 7,25 per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Gouda.

 

Proeflessen 16 en 23 januari

Ontdek hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is! Schrijf je nu in voor de proeflessen van Popkoor Prestige Gouda op donderdag 16 en 23 januari 2020.

 

 

Dirigent

Laura Overbeeke studeerde in de zomer van 2018 af aan het conservatorium van Rotterdam (Codarts) als vocalist en songwriter. Voor haar eindexamen gaf ze een knallend concert onder haar artiestennaam Laura Jorinde, waar ze met haar band en een orkestensemble de tent afbrak en afstudeerde met een 9. Laura heeft zich tijdens haar conservatorium tijd in Rotterdam (en een half jaar uitwisseling aan de University of Arts in Philadelphia, USA) ontwikkeld als veelzijdig vocalist, songwriter, bandleider en beginnend arrangeur. Op dit moment speelt ze veel samen met jazzgitarist Bart Lubking, schrijft ze hard aan nieuwe songs voor haar eigen band en is ze dirigent bij Popkoor Prestige Gouda!

Laura Overbeeke
Popkoor Prestige Gouda

Repetitielocatie

We repeteren elke donderdag van 20.00 tot 22.00 uur op een prachtige locatie in Gouda!

De Theaterbakkerheij

Gouderaksedijk 24B

2808 NG Gouda

Voldoende parkeergelegenheid op 4 minuten loopafstand.

Routebeschrijving

2 gratis proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag 2 keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen krijg je 50% korting, dus je betaalt € 7,- in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je o.a. speciale ingezongen oefen-mp3’s van onze nummers vindt.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

De volgende proeflessen zijn aan het begin van 2020. Ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Gouda

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Gouda?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigent Laura Overbeeke
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)