Popkoor Prestige Gouda

We repeteren wekelijks op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in de Theaterbakkerheij in Gouda. Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Gouda is € 7,25 per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Gouda.

 

Proeflessen 7 en 14 mei 2020

Ontdek hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is! Schrijf je nu in voor de proeflessen van Popkoor Prestige Gouda op donderdag 17 en 14 mei 2020.

 

 

Dirigent

–
Popkoor Prestige Gouda

Repetitielocatie

We repeteren elke donderdag van 20.00 tot 22.00 uur op een prachtige locatie in Gouda!

De Theaterbakkerheij

Gouderaksedijk 24B

2808 NG Gouda

Voldoende parkeergelegenheid op 4 minuten loopafstand.

Routebeschrijving

2 proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag 2 keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen krijg je 50% korting, dus je betaalt € 7,25 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je o.a. speciale ingezongen oefen-mp3’s van onze nummers vindt.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Gouda

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Gouda?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigent –
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)