Popkoor Prestige Hilversum

Onder leiding van dirigent Ton van Diepen repeteren we wekelijks op maandagavond 20 tot 22 uur in de prachtige Kerkzaal van de Bethlehemkerk. Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Hilversum is € 36,- per maand. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 8,95.

 

Dirigent

Om zijn werk als pianist te verdiepen, heeft Ton van Diepen zich het vak van dirigent meester gemaakt, via scholing en praktijkervaring. Tegenwoordig is hij muzikaal en artistiek leider bij diverse popkoren en musicalverenigingen, welke al meerdere prijzen en nominaties in de wacht hebben gesleept. Met hart en ziel arrangeert, dirigeert en coacht hij zijn groepen in het meerstemmig zingen. Kwaliteit en plezier staan voorop, wat leidt tot spetterende optredens en concerten. Omdat de leden van de zanggroepen het leuk vinden om te leren en hun zangkunsten te vergroten, organiseert Ton op regelmatige basis diverse gezellige en leerzame workshops. Lees meer over Ton op www.tonvandiepen.nl

Ton van Diepen
Popkoor Prestige Hilversum

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op maandag van 20 tot 22 uur op één van de mooiste plekjes van Hilversum!

Bethlehemkerk

Kerkzaal
Loosdrechtseweg 263
1215 JV  Hilversum

De kerk bevindt zich in het zuid-westelijke deel van Hilversum, Loosdrechtseweg hoek Diependaalselaan. De entree van de kerk is aan de Melis Stokelaan in het verlengde van de Neuweg. De Melis Stokelaan is een zijstraat van de Diependaalselaan, de zuidelijke ringweg van Hilversum.

Routebeschrijving

2 proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag twee keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen betaal je € 8,50 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je uniek oefenmateriaal vindt om de nummers in te studeren.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

In oktober en november 2021 organiseren we weer proeflessen. Je kunt je hier nu voor inschrijven.

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Hilversum

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Hilversum?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigent Ton van Diepen
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)