Popkoor Prestige Hilversum

Onder leiding van dirigent Bas Gerwe repeteren we wekelijks op maandagavond 20 tot 22 uur in de prachtige, muzikale Studio 4 van het Muziekcentrum van de Omroep (MCO). Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Hilversum is € 7,25 per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50. Op dit moment is er een wachtlijst voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Hilversum.

Dirigente

Bas begon op 8 jarige leeftijd met muziek op accordeon en is op z'n 15e overgestapt naar piano. Zijn opleiding aan het Amsterdamse Sweelinck Conservatorium, hoofdvak piano, heeft hij in 1992 afgerond. Bas heeft altijd met professionele vocalisten samengewerkt (live en studio) en heeft veel ervaring opgedaan met uiteenlopende muziekstijlen in de pop-, latin- en jazzwereld en is hierdoor een echte allround musicus. In 2018 is Bas bij het team van Prestige gekomen. Prestige Amsterdam mag Bas gaan dirigeren vanaf maart 2019.

Bas Gerwe
Popkoor Prestige Hilversum

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op maandag van 20 tot 22 uur op één van de mooiste plekjes van Hilversum!

MuziekCentrum van de Omroep (MCO)

Studio 4 (boven)
Heuvellaan 33
1217 JL Hilversum

Goed te bereiken met auto, openbaar vervoer en fiets. Je kunt gratis parkeren op P1 en P2.

Routebeschrijving

2 proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag 2 keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen krijg je 50% korting, dus je betaalt € 7,25 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je o.a. speciale ingezongen oefen-mp3’s van onze nummers vindt.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Hilversum

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Hilversum?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigente Bas Gerwe
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)