Popkoor Prestige Hoorn

Onder leiding van dirigent Peter Wagenaar repeteren we wekelijks op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de prachtige zaal van HUBB Hoorn. Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Hoorn is € 7,25 per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Hoorn.

 

Proeflessen

Ontdek hoe leuk en ontspannen zingen bij ons is! Schrijf je nu in voor de proeflessen in september – november 2020. In verband met de 1,5 meter samenleving is er een beperkt aantal plaatsen per avond beschikbaar. Je ontvangt vooraf een uitnodiging van ons voor één van de proeflesavonden. In deze uitnodiging vind je ook uitleg over het ontstaan van Prestige Vocal Groups en hoe je jouw stemgroep kunt bepalen.

 

Dirigent

Peter Wagenaar studeerde koordirectie aan het Conservatorium van Alkmaar. Naast Popkoor Prestige Hoorn dirigeert hij een breed pallet aan koren. Van pop, rock, musical tot klassiek georiënteerde koren. Peter is als dirigent werkzaam bij verschillende koren in Noord Holland, als kerkmusicus in Purmerend en als muziekdocent op de Piet Hein basisschool in Amsterdam.  Als dirigent, docent en componist/arrangeur is hij pleitbezorger van het verbinden van verschillende muziekstijlen. Van klassiek tot rock en van kerk tot schouwburg muziek is een doorgaande beweging.

Peter Wagenaar
Popkoor Prestige Hoorn

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op dinsdagavond van 20 tot 22 uur op een prachtige locatie in Hoorn!

HUBB Hoorn

Dampten 16
1624 NR Hoorn

Routebeschrijving

2 proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag 2 keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen krijg je 50% korting, dus je betaalt € 7,25 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je o.a. speciale ingezongen oefen-mp3’s van onze nummers vindt.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Hoorn

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Hoorn?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigent Peter Wagenaar
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)