Popkoor Prestige Hoorn

Onder leiding van dirigent Peter Wagenaar repeteren we wekelijks op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de prachtige zaal Pop & Cultuurcentrum Manifesto (Holenweg 14c, 1624PB Hoorn). Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Amsterdam is € 7,25 per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Hoorn.

 

Proeflessen 14 en 21 april

Ontdek hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is! Schrijf je nu in voor de proeflessen van Popkoor Prestige Hoorn op dinsdag 14 en 21 april 2020.

 

Dirigente

-

Peter Wagenaar
Popkoor Prestige Hoorn

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op dinsdagavond van 20 tot 22 uur op een prachtige locatie in Hoorn!

Pop & Cultuurcentrum Manifesto

Holenweg 14c
1624 PB Hoorn

Deze locatie is zeer goed te bereiken met de auto, op het terrein zelf is veel gratis parkeergelegenheid.

Routebeschrijving

2 proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag 2 keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen krijg je 50% korting, dus je betaalt € 7,25 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je o.a. speciale ingezongen oefen-mp3’s van onze nummers vindt.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Hoorn

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Hoorn?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigente Peter Wagenaar
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)