Popkoor Prestige Leeuwarden

Onder leiding van dirigente Hinke Jelsma repeteren we wekelijks op woensdag van 20 tot 22 uur in de prachtige, theaterzaal van Theater De Bres. Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Leeuwarden is € 7,25  per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Leeuwarden.

 

Proeflessen 15 en 22 januari

Ontdek hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is! Schrijf je nu in voor de proeflessen van Popkoor Prestige Leeuwarden op woensdag 15 en 22 januari 2020.

 

Dirigente

Hinke studeerde af aan het Conservatorium, met als hoofdvak Schoolmuziek, met daarbij koordirectie en zang. Ze werkt al meer dan 30 jaar als vakleerkracht en docent muziek en dirigeert sinds 2017 Prestige Leeuwarden. Haar specialisatie is lichte/popmuziek.  “Muziek betekend voor mij heel veel, al van jongs af aan muziek gemaakt. Mijn vader was ook dirigent.“  Hinke vindt het heel mooi om mensen het plezier te laten beleven in zingen met elkaar.

Hinke Jelsma
Popkoor Prestige Leeuwarden

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op woensdag van 20 tot 22 uur in een prachtige zaal!

Theater De Bres

Zaal: Theaterzaal
Schoolstraat 4
8911 BH Leeuwarden

Goed te bereiken met auto en openbaar vervoer

Routebeschrijving

2 gratis proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag 2 keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen krijg je 50% korting, dus je betaalt € 7,- in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je o.a. speciale ingezongen oefen-mp3’s van onze nummers vindt.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

De volgende proeflessen zijn aan het begin van 2020. Ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Leeuwarden

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Leeuwarden?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigente Hinke Jelsma
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)