Popkoor Prestige Leiden

Onder leiding van Ton van Diepen repeteert Popkoor Prestige Leiden wekelijks op woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in Visser ’t Hooft Lyceum te Leiderdorp. Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte aan mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. De komende periode wordt het koor geleid door Ton van Diepen, dirigent en directeur van Prestige Vocal Groups en dirigent Lucas Vermeer. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Leiden is € 36,- per maand. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 8,95. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden.

 

Dirigent

Om zijn werk als pianist te verdiepen, heeft Ton van Diepen zich het vak van dirigent meester gemaakt, via scholing en praktijkervaring. Tegenwoordig is hij muzikaal en artistiek leider bij diverse popkoren en musicalverenigingen, welke al meerdere prijzen en nominaties in de wacht hebben gesleept. Met hart en ziel arrangeert, dirigeert en coacht hij zijn groepen in het meerstemmig zingen. Kwaliteit en plezier staan voorop, wat leidt tot spetterende optredens en concerten. Omdat de leden van de zanggroepen het leuk vinden om te leren en hun zangkunsten te vergroten, organiseert Ton op regelmatige basis diverse gezellige en leerzame workshops. Lees meer over Ton op www.tonvandiepen.nl

Ton van Diepen
Popkoor Prestige Leiden

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op woensdag van 20.00 uur tot 22.00 uur in de prachtige zaal van Visser ’t Hooft Lyceum in Leiderdorp!

Visser ’t Hooft Lyceum

Muzenlaan 155

2353 KD Leiderdorp

Routebeschrijving

2 proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag twee keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen betaal je € 8,50 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je uniek oefenmateriaal vindt om de nummers in te studeren.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

In Januari 2022 organiseren we weer proeflessen. Je kunt je hier nu voor inschrijven.

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Leiden

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Leiden?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigent Ton van Diepen
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)