Popkoor Prestige Nijmegen

Onder leiding van dirigente Yanique Klein-Hesselink (tijdens haar zwangerschapsverlof Jelle Roosen) repeteren we wekelijks op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de prachtige zaal de Klif (Pijlpuntstraat 1, 6515 DJ in Nijmegen). Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Nijmegen is € 7,25 euro per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Nijmegen.

 

Proeflessen

Ontdek hoe leuk en ontspannen zingen bij ons is! Schrijf je nu in voor de proeflessen in september – november 2020. In verband met de 1,5 meter samenleving is er een beperkt aantal plaatsen per avond beschikbaar. Je ontvangt vooraf een uitnodiging van ons voor één van de proeflesavonden. In deze uitnodiging vind je ook uitleg over het ontstaan van Prestige Vocal Groups en hoe je jouw stemgroep kunt bepalen.

 

Dirigent

Jelle Roosen is dirigent bij Prestige Vocal Groups sinds oktober 2018 bij Hét Rockkoor Nijmegen en doet dit met veel plezier. Voordat zijn carrière als dirigent en muzikaal leider van start ging heeft hij ‘Composition for the Media’ gestudeerd aan het HKU en ontving hij voor deze studie de graad “Bachelor of Music with Honours”. Daarnaast volgde hij in 2017 de opleiding koordirectie aan het Koninklijke Conservatorium in Utrecht bij Fokko Oldenhuis en Rob Vermeulen.

Jelle Roosen
Popkoor Prestige Nijmegen

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op maandagavond van 20 tot 22 uur op een prachtige locatie in Nijmegen!

de Klif

Pijlpuntstraat 1
6515 DJ Nijmegen

Deze locatie is zeer goed te bereiken met de auto, op het terrein zelf is veel gratis parkeergelegenheid.

Routebeschrijving

2 proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag 2 keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen krijg je 50% korting, dus je betaalt € 7,25 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je o.a. speciale ingezongen oefen-mp3’s van onze nummers vindt.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Nijmegen

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Nijmegen?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigent Jelle Roosen
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)