Popkoor Prestige Rotterdam

Onder leiding van dirigent Rob de Jong repeteren we wekelijks op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in de prachtige theaterzaal van In de Lugt (de Lugt 17, 3043CJ, Rotterdam). Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Rotterdam is € 7,25  per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50.

Proeflessen

Ontdek hoe leuk en ontspannen zingen bij ons is! Schrijf je nu in voor de proeflessen in september – november 2020. In verband met de 1,5 meter samenleving is er een beperkt aantal plaatsen per avond beschikbaar. Je ontvangt vooraf een uitnodiging van ons voor één van de proeflesavonden. In deze uitnodiging vind je ook uitleg over het ontstaan van Prestige Vocal Groups en hoe je jouw stemgroep kunt bepalen.

 

 

 

.

Dirigent

Rob de Jong heeft 30 jaar koorervaring als dirigent. Na eerst vijftien jaar werkzaam te zijn geweest, o.a. als muziekagoog, binnen de zorg voor verstandelijk beperkten is hij vijftien jaar actief geweest binnen de internationale gospelkoorwereld én als docent Muzikale Vaardigheden. Sinds mei 2015 is Rob werkzaam bij Popkoor Prestige.  Rob streeft naar een moderne en aansprekende podiumpresentatie, eenheid in de groep, plezier, humor en een groeiende kwaliteit. Hij gaat altijd voor professionaliteit, het steeds hoger leggen van de lat en een heerlijke mix van discipline en lol. Kenmerken voor zijn stijl van dirigeren zijn humor, show, interactie en kwaliteit (qua zang, performance en groepsgevoel). Gebruik je uitstraling om het publiek een prachtig cadeau te geven. Geniet!  

“Ik vind Prestige een unieke organisatie, met een snel groeiende familie. Wat heerlijk dat heel Nederland lekker kan zingen!”

   

Rob de Jong
Popkoor Prestige Rotterdam

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in de mooie theaterzaal van In de Lugt.

Theater In de Lugt

De Lugt 17
3043CJ Rotterdam

Routebeschrijving

2 proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag 2 keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen krijg je 50% korting, dus je betaalt € 7,25 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je o.a. speciale ingezongen oefen-mp3’s van onze nummers vindt.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Rotterdam

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Rotterdam?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigent Rob de Jong
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)