Popkoor Prestige Tilburg

Onder leiding van dirigente Marjon Dries repeteren we wekelijks op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in de prachtige locatie De Loft. Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Tilburg is € 7,25 per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Tilburg.

 

Proeflessen

In verband met de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid met betrekking tot het corona virus is besloten om de proeflessen van Popkoor Prestige Tilburg uit te stellen tot een later moment.  Iedereen die zich al had aangemeld is hierover geïnformeerd en wordt de komende tijd op de hoogte gehouden.

 

Dirigente

Met haar enthousiasme weet dirigente Marjon Dries haar koorleden tot een hoog niveau te brengen. Flink studeren en nieuwe dingen leren, gecombineerd met een frisse dosis plezier en een grapje tussendoor: dat is haar recept voor succes.

Marjon Dries
Popkoor Prestige Tilburg

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op donderdag van 20 tot 22 uur op één van de mooiste plekjes van Tilburg!

De Loft

Ringbaan Oost 8-17
5013CA Tilburg

Navigatieadres: Lovende Kanaaldijk 63, Tilburg.

Zeer goed te bereiken met auto, openbaar vervoer en fiets. Je kunt gratis parkeren op de Lovende Kanaaldijk 63. Dit parkeerterrein bevindt zich achter de Loft.

Routebeschrijving

2 proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag 2 keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen krijg je 50% korting, dus je betaalt € 7,25 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je o.a. speciale ingezongen oefen-mp3’s van onze nummers vindt.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Tilburg

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Tilburg?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigente Marjon Dries
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)