Popkoor Prestige Tilburg

Onder leiding van dirigente Marjon Dries repeteren we wekelijks op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur. Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Tilburg is € 36,- per maand. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 8,95. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Tilburg.

 

Dirigente

Met haar enthousiasme weet dirigente Marjon Dries haar koorleden tot een hoog niveau te brengen. Flink studeren en nieuwe dingen leren, gecombineerd met een frisse dosis plezier en een grapje tussendoor: dat is haar recept voor succes.

Marjon Dries
Popkoor Prestige Tilburg

Repetitielocatie

Popkoor Prestige Tilburg repeteert op 2 locaties:

Standaard locatie:
MFA de Symfonie
Eilenbergstraat 250, 5011 EC Tilburg

Elke 2e donderdag van de maand repeteren we in:
de Heyhoef
Kerkenbosplaats 2, 5043 RX Tilburg

2021 2022 2022 2022
14-okt 13-jan 14-apr 14-jul
11-nov 10-feb 12-mei
9-dec 10-mrt 9-jun

Routebeschrijving

2 proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag twee keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen betaal je € 8,50 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je uniek oefenmateriaal vindt om de nummers in te studeren.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

In oktober en november 2021 organiseren we weer proeflessen. Je kunt je hier nu voor inschrijven.

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Tilburg

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Tilburg?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigente Marjon Dries
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)