Popkoor Prestige Utrecht

Onder leiding van topdirigent Ruut te Velthuis repeteren we wekelijks op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in het prachtige, muzikale theaterzaal van Cultuurcampus Vleuterweide (Burchtpoort 5, 3452 MD Vleuten). Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte aan mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Utrecht is € 7.25 per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Utrecht.

Ontdek hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is! Schrijf je nu in voor onze proeflessen.

 

Dirigent

Ruut is een ervaren en enthousiaste koordirigent die zijn sporen heeft verdiend op diverse podia. Hij was dirigent van popkoor TOP.NL uit Goor en Backcorner uit Zutphen en heeft veel zin om met Prestige Utrecht aan de slag te gaan. Zingen maakt mensen blij en ontspannen en samen zingen is het leukste dat er is. “Lekkere moderne popsongs met strakke bandbegeleiding, daar ga ik voor. Als dirigent ben je het cement van het koor, dus wil ik elke avond mij 100% geven voor mooie muziek, liefst met kippenvel, veel humor en gezelligheid. Kom gerust een avond proberen, iedereen is ooit een keer begonnen !! (en neem je man mee”)

Ruut te Velthuis
Popkoor Prestige Utrecht

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op donderdag van 20 tot 22 uur op één van de mooiste plekjes van Vleuten!

Cultuurcampus Vleuterweide

Burchtpoort 5

3452 MD Vleuten

 

Zeer goed te bereiken: groot (gratis) parkeerterrein op loopafstand.

 

Routebeschrijving

2 proeflessen

Je mag twee keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen krijg je 50% korting, dus je betaalt € 7,25 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je uniek oefenmateriaal vindt om de nummers in te studeren.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

De volgende proeflessen zijn na de zomervakantie. Ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Utrecht

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Utrecht?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. dirigente Ruut te Velthuis
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)