Popkoor Prestige Westland

Onder leiding van dirigent Arno Duijndam repeteren we wekelijks op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de prachtige grote zaal van Maesemunde (Koningin Julianaweg 158, 2691 GH  ‘s-Gravenzande). Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Westland is € 36,- per maand. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 8,95. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Westland.

Dirigent

Arno is ooit begonnen in diverse bandjes en heeft meerder zanglessen gevolgd en zelf zanglessen gegeven. "Muziek is mijn levensader, mijn ontspanning, mijn uitlaatklep en gewoon de manier om te ontspannen te genieten en te communiceren. Het is heerlijk om te spelen en dan die fantastische klank van meer dan 100 mensen te horen." Zingen in een koor onder begeleiding van Arno is ontspanning en plezier en om je zelf lekker helemaal te laten gaan.

Arno Duijndam
Popkoor Prestige Westland

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op dinsdagavond van 20 tot 22 uur op een prachtige locatie in Westland!

Maesemunde

Koningin Julianaweg 158
2691 GH ‘s-Gravenzande

De locatie is zeer goed te bereiken met de auto, op het terrein zelf is gratis parkeergelegenheid.

Routebeschrijving

2 gratis proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag twee keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen betaal je € 8,50 in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je uniek oefenmateriaal vindt om de nummers in te studeren.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

In mei 2022 organiseren we weer proeflessen. Je kunt je hier nu voor inschrijven.

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Westland

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Westland?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigent Arno Duijndam
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)