Start nieuw koor

Nieuw! Popkoor Prestige Zandvoort

In verband met de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid met betrekking tot het corona virus is besloten om de start van Popkoor Prestige Zandvoort uit te stellen tot een later moment.  Iedereen die zich al had aangemeld is hierover geïnformeerd en wordt de komende tijd op de hoogte gehouden. 

 

Onder leiding van dirigent Bas Gerwe repeteren we wekelijks op maandag van 20:00 tot 22:00 uur in het authentieke theater De Krocht in Zandvoort. Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Zandvoort is € 7,25 per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50.

 

Dirigent

Bas begon op 8 jarige leeftijd met muziek op accordeon en is op z'n 15e overgestapt naar piano. Zijn opleiding aan het Amsterdamse Sweelinck Conservatorium, hoofdvak piano, heeft hij in 1992 afgerond. Bas heeft altijd met professionele vocalisten samengewerkt (live en studio) en heeft veel ervaring opgedaan met uiteenlopende muziekstijlen in de pop-, latin- en jazzwereld en is hierdoor een echte allround musicus. In 2018 is Bas bij het team van Prestige gekomen. Prestige Amsterdam mag Bas gaan dirigeren vanaf maart 2019.

Bas Gerwe
Nieuw! Popkoor Prestige Zandvoort

Repetitielocatie

We repeteren wekelijks op maandag van 20:00 tot 22:00 uur op één van de mooiste plekjes van Zandvoort!

Theater de Krocht

Grote Krocht 41
Zandvoort

Zeer goed te bereiken: grote parkeergarage om de hoek (gratis parkeren vanaf 20:00 uur).

Routebeschrijving

2 gratis proeflessen

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag 2 keer op proef komen zingen. Voor de start van dit koor organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Omdat dit een nieuw koor is mag je twee gratis komen zingen. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je o.a. speciale ingezongen oefen-mp3’s van onze nummers vindt.

Maak kennis tijdens twee proeflessen

We hebben drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan de proeflessen. Meld je nu aan en ontdek ook hoe leuk en ontspannend zingen bij ons is!


Schrijf je hier in

Nieuw! Popkoor Prestige Zandvoort

Waarom zingen bij Nieuw! Popkoor Prestige Zandvoort?

  • We zingen de nieuwste hits
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigent Bas Gerwe
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!
  • We spelen met onze eigen live band!
“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!” Annemiek (Hoorn)