Het leukste showkoor van Amersfoort e.o.

Met topdirigent Olaf Windey

Pop - Rock - Soul - Hits

Samen zingen met plezier

Met LIVE band

Op een prachtige locatie!

Hoe gaat het in z’n werk?

Je mag 2x meedoen met een speciale proefles-repetitie, van 19.00 – 20.00 uur. Vind je het superleuk en wil je lid worden? Dan doe je de derde keer mee met de repetitie van het koor, van 20.00 – 22.00 uur. (Als je één van de proeflesdata niet kunt, is dat geen probleem, want dan mag je een weekje later komen). Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen betaal je € 7,- in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je o.a. speciale ingezongen oefen-mp3’s van onze nummers vindt. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Amersfoort is 7,25  euro per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50.

 

 

Show koor in Amersfoort!

Onder leiding van topdirigent Olaf Windey

Sinds 3 maart 2016 repeteert Popkoor Prestige Amersfoort onder leiding van  topdirigent Olaf Windey wekelijks op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de prachtige, muzikale theaterzaal van Fort33 (voorheen De IJsbreker, Leusden). Het koor is groot van opzet (+/- 150 leden) en biedt ruimte aan mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid.

Maak kennis tijdens 2 proeflessen

De volgende proeflessen zijn op donderdag 4 en 11 april 2019

Schrijf je hier in

Op zaterdag 26 mei 2018 presenteert Popkoor Prestige Amersfoort: THE Show!

Meer weten over THE Show?

Lees meer

“Elke week lekker repeteren en toewerken naar spetterende optredens. Heerlijk!” Sabine

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Amersfoort?

Z

We zingen de nieuwste hits!

Z

Het is ontspannend!

Z

Je leert steeds beter zingen!

Z

o.l.v. topdirigent Olaf Windey!

Z

Het is spetterend!

Z

Het is gezellig!

Z

We spelen met onze eigen live band!

Annemiek, Hoorn:

“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van onze dirigent. Gezellige sfeer!”