Popkoor Prestige Amsterdam

Showkoor in Amsterdam

Zing de nieuwste hits!

Met dirigente Brenda Stolk

Doe mee aan spetterende concerten!

met LIVE band

Samen zingen met plezier

Op een prachtige locatie!

 Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag 2x meedoen met een speciale proefles-repetitie, van 19.00 – 20.00 uur. Vind je het superleuk en wil je lid worden? Dan doe je de derde keer mee met de repetitie van het koor, van 20.00 – 22.00 uur. (Als je één van de proeflesdata niet kunt, is dat geen probleem, want dan mag je een weekje later komen.) Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen betaal je € 7,-. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je o.a. speciale ingezongen oefen-mp3’s van onze nummers vindt.

 

 

Welkom bij Popkoor Prestige Amsterdam!

Onder leiding van dirigente Brenda Stolk repeteren we wekelijks op donderdag van 20 tot 22 uur in de prachtige grote zaal van Mirror Centre (naast station Muiderpoort). Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Amsterdam is € 7.25 per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Amsterdam.

Maak kennis tijdens 2 proeflessen

De proeflessen voor Prestige Amsterdam staan gepland op:

donderdag 10 januari & donderdag 17 januari 2019

Schrijf je hier in

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Amsterdam?

 

Z

We zingen de nieuwste hits!

Z

Het is ontspannend!

Z

Je leert steeds beter zingen!

Z

o.l.v. dirigente Brenda Stolk

Z

Het is spetterend!

Z

Het is gezellig!

Z

We spelen met onze eigen live band!

Annemiek (Hoorn):

“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van de dirigent. Gezellige sfeer!”