Popkoor Prestige Arnhem in concert!

Zaterdag 17 november 2018, Theothorne (Dieren)

Tickets zijn nu te koop!

Nieuw showkoor in Arnhem

Met topdirigente Elke Jansen

Pop - Rock - Soul - Hits

Samen zingen met plezier

Met LIVE band

Op een prachtige locatie!

 

Hoe gaat het in z’n werk?

Je mag 2 keer op proef komen zingen. Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen krijg je 50% korting, dus je betaalt € 7,- in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je o.a. speciale ingezongen oefen-mp3’s van onze nummers vindt. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Arnhem is 7 euro per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50.

 

 

 

Spetterend showkoor in Arnhem!

Onder leiding van topdirigente Elke Jansen

Popkoor Prestige Arnhem repeteert wekelijks op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Het Huis van Puck (Kazerneplein 6-2, 6822 ET Arnhem). Het koor staat onder leiding van topdirigente Elke Jansen. Het koor is groot van opzet (tussen de 70 en 100 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Arnhem.

 

Maak kennis tijdens 2 proeflessen

De volgende proeflessen zijn begin 2019. Definitieve data volgen snel!

Schrijf je hier in

Op zaterdag 17 november 2018 presenteert Popkoor Prestige Arnhem:

Arnhem in Concert!

Tickets zijn nu te koop!

Tickets bestellen - Prestige Arnhem in Concert - 17 november 2018

  • Dit tarief is geldig voor kinderen tot 16 jaar.
    Prijs: 5,00 €
  • Prijs: 10,00 €
  • Prijs: 5,00 €
  • Prijs: 10,00 €
  • 0,00 €
  • Na betaling ontvang je per mail de bevestiging van de door jou bestelde publieksticket(s). Op vertoon van deze bevestiging kun je naar binnen. Aangeschafte tickets kunnen niet geretourneerd of geruild worden. Tickets zijn niet inwisselbaar voor geld. Op dit product zijn de Algemene Voorwaarden van Popkoor Prestige van toepassing.
  • 0,00 €

“Elke week lekker repeteren en toewerken naar
spetterende optredens. Heerlijk!” Sabine

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Arnhem?

Z

We zingen de nieuwste hits!

Z

Het is ontspannend!

Z

Je leert steeds beter zingen!

Z

o.l.v. topdirigent Elke Jansen!

Z

Het is spetterend!

Z

Het is gezellig!

Z

We spelen met onze eigen live band!

Annemiek, Hoorn:

“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van onze dirigent. Gezellige sfeer!”