Popkoor Prestige Breda

Het leukste show koor van Breda

Met Topdirigente Mariska Prins

Pop - Rock - Soul - Hits

Samen zingen met plezier

Met LIVE band

Op een prachtige locatie!

Een proefles, hoe gaat het in z’n werk?

Je mag 2x meedoen met een speciale proefles-repetitie, van 19.00 – 20.00 uur. Vind je het superleuk en wil je lid worden? Dan doe je de derde keer mee met de repetitie van het koor, van 20.00 – 22.00 uur. (Als je één van de proeflesdata niet kunt, is dat geen probleem, want dan mag je een weekje later komen.) Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen betaal je € 7,-. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je o.a. speciale ingezongen oefen-mp3’s van onze nummers vindt. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Breda is € 7.25 per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50.

 

Welkom bij Popkoor Prestige Breda!

Het leukste show koor van Breda e.o.!

Onder leiding van topdirigente Mariska Prins repeteren we wekelijks op woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in het prachtige Theater De Avenue. Het koor is groot van opzet (100 – 150 leden) en biedt ruimte aan mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Breda.

 

 

Maak kennis tijdens 2 proeflessen

De proeflessen voor Popkoor Prestige Breda staan gepland op:

Woensdag 27 februari & woensdag 6 maart 2019


Schrijf je hier in

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Breda?

Z

We zingen de nieuwste hits!

Z

Het is ontspannend!

Z

Je leert steeds beter zingen!

Z

Het is spetterend!

Z

Het is gezellig!

Z

We spelen met onze eigen live band!

Annemiek, Hoorn:

“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van onze dirigent. Gezellige sfeer!”