Nieuw showkoor in Enschede

Met topdirigent Peter Löbker

Pop - Rock - Soul - Hits

Samen zingen met plezier

Met LIVE band

Instromen kan nog!

Op een prachtige locatie!

Hoe gaat het in z’n werk?

Je mag 2x meedoen met een speciale proefles-repetitie, van 19.00 – 20.00 uur. Vind je het superleuk en wil je lid worden? Dan doe je de derde keer mee met de repetitie van het koor, van 20.00 – 22.00 uur. (Als je één van de proeflesdata niet kunt, is dat geen probleem, want dan mag je een weekje later komen.) Vind je het superleuk en wil je lid worden? Dan doe je de derde keer mee met de repetitie van het koor, van 20.00 – 22.00 uur. (Als je één van de proeflesdata niet kunt, is dat geen probleem, want dan mag je een weekje later komen.) Voor deze twee proeflessen betaal je € 7,-in totaal. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je o.a. speciale ingezongen oefen-mp3’s van onze nummers vindt. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Enschede is 7, 25 euro per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Enschede.

Nieuw show koor in Enschede!

Onder leiding van topdirigent Peter Löbker

Op donderdag 9 februari 2017 is Popkoor Prestige Enschede van start gegaan, onder leiding van topdirigent Peter Löbker. We repeteren wekelijks op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de prachtige theaterzaal van Prismare. Het koor is groot van opzet (+/- 150 leden) en biedt ruimte aan mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid.

Maak kennis tijdens 2 proeflessen

De volgende proeflessen zijn op
donderdag 24 & 31 januari 2019.

 

Schrijf je hier in

“Elke week lekker repeteren en toewerken naar spetterende optredens. Heerlijk!” Sabine

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Enschede?

Z

We zingen de nieuwste hits!

Z

Het is ontspannend!

Z

Je leert steeds beter zingen!

Z

o.l.v. topdirigent Peter Löbker!

Z

Het is spetterend!

Z

Het is gezellig!

Z

We spelen met onze eigen live band!

Annemiek, Hoorn:

“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van onze dirigent. Gezellige sfeer!”