Nieuw showkoor in Hilversum

Met topdirigente Annika Esslage

Pop - Rock - Soul - Hits

Samen zingen met plezier

Met LIVE band

Op een prachtige locatie!

Hoe gaat het in z’n werk?

Je mag 2x meedoen met een speciale proefles-repetitie, van 19.00 – 20.00 uur. Vind je het superleuk en wil je lid worden? Dan doe je de derde keer mee met de repetitie van het koor, van 20.00 – 22.00 uur. (Als je één van de proeflesdata niet kunt, is dat geen probleem, want dan mag je een weekje later komen.) Elk kwartaal organiseren we speciale proeflessen, waarin de dirigent begint met het instuderen van nieuwe nummers. Voor deze twee proeflessen betaal je € 7,-. De dirigent geeft vooraf en tijdens de repetitie uitleg over de bladmuziek en begeleidt je bij het zingen. Je krijgt van de dirigent een stemscan, om te bepalen waar je het beste past in het koor. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je o.a. speciale ingezongen oefen-mp3’s van onze nummers vindt. Een lidmaatschap bij Popkoor Prestige Hilversum is € 7.25 per repetitie. Er is een éénmalig inschrijfgeld van € 7,50.

Nieuw show koor in Hilversum!

Onder leiding van topdirigente Annika Esslage

Op woensdag 29 maart 2017 is Popkoor Prestige Hilversum van start gegaan, onder leiding van topdirigente Annika Esslage. We repeteren wekelijks op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de prachtige, muzikale Studio 3 van het Muziekcentrum van de Omroep (MCO). Het koor is groot van opzet (+/- 120 leden) en biedt ruimte aan mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit de nieuwste Top40 hits en onze optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid.

Maak kennis tijdens 2 proeflessen

Popkoor Prestige Hilversum is helaas vol. Je kunt je wel inschrijven op de wachtlijst, je ontvangt dan een uitnodiging zodra er weer plek is.

Schrijf je hier in

Popkoor Prestige Hilversum geeft een Mini-Concert!

Woensdag 13 maart 2019 – 19.45 uur en 21.00 uur – Studio 1, MuziekCentrum van de Omroep, Hilversum

Klik hier voor meer informatie

“Elke week lekker repeteren en toewerken naar spetterende optredens. Heerlijk!” Sabine

Waarom zingen bij Popkoor Prestige Hilversum?

Z

We zingen de nieuwste hits!

Z

Het is ontspannend!

Z

Je leert steeds beter zingen!

Z

o.l.v. topdirigente Annike Esslage!

Z

Het is spetterend!

Z

Het is gezellig!

Z

We spelen met onze eigen live band!

Annemiek, Hoorn:

“Zonder zang of koor ervaring heb ik me aangemeld. Ga iedere week met veel plezier met 3 vrienden naar de repetitie. Laatst eentje gemist en wat mis je dan veel. Leer veel van de altijd opbouwende kritiek van onze dirigent. Gezellige sfeer!”