Spetterende Zang Evenementen

Zang evenementen

Prestige Events organiseert evenementen waar zingen in een groep centraal staat. Iedereen kan (leren) zingen en in een groep is het nóg leuker. Prestige Events werkt met een team van ervaren dirigenten, muzikanten en event planners, waardoor het mogelijk is om elk zang evenement uniek te maken en van A tot Z te regelen.

Bedrijfs evenement

Wil je iets unieks organiseren voor je bedrijf, team of organisatie? Prestige Events organiseert zakelijke zang evenementen op maat. Lijkt het je leuk om met z’n allen te zingen, onder leiding van een professionele dirigent nummers te leren en deze nummers uit te voeren met een echte live band? Neem dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

Prestige Events organiseert evenementen voor particulieren en bedrijven. Heb je interesse in wat we voor je kunnen betekenen? Stuur dan een mailtje naar administratie@prestigevocalgroups.com

Prestige Events is onderdeel van Prestige Vocal Groups, de grootste en meest professionele organisatie die zich bezig houdt met in zingen in een (pop)koor. Andere onderdelen van Prestige Vocal Groups zijn:
Popkoor Prestige
Hét ROCKkoor
Popkoor Première
Prestige Vocal Academy