Prestige ROCKT!

Zaterdag 7 oktober 2017 – Parkvilla Alphen a/d Rijn

Aanmelden

Prestige ROCKT!:
“Een dag lang bekende rock nummers instuderen in een prachtig theater, leren van fantastische dirigenten en de dag eindigen met twee spetterende concerten! “

Zaterdag 7 oktober 2017 - Parktheater Alphen a/d Rijn

Direct inschrijven

Prestige ROCKT!

Op veler verzoek organiseert Popkoor Prestige “Prestige ROCKT!”. Zaterdag 7 oktober 2017 wordt een fantastische dag vol muziek, zingen, instuderen en een dynamische workshop. We eindigen de dag met twee spetterende optredens voor familie of vrienden! Zowel leden als niet-leden kunnen zich inschrijven, dus je kunt een vriend/vriendin of familielid meenemen. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Fantastische locatie

Op zaterdag 7 oktober is de prachtige theaterzaal van Parkvilla (Park Rijnstroom, Cornelis Geellaan 2, 2406 JG) in Alphen aan den Rijn de locatie waar we met z’n allen gaan repeteren en instuderen om ’s avonds de sterren van de hemel te zingen. We repeteren in het mooie theater waar iedere deelnemer zijn/haar eigen zitplaats heeft. De dag wordt regelmatig onderbroken door een gezellige pauze in de foyer.

Top dirigenten

In de weken vooraf studeer je thuis alvast de nummers in met de handige oefenmaterialen. Het repertoire en de arrangementen zijn zo geschreven dat dit voor iedereen haalbaar is. Onder leiding van de topdirigenten uit het team van Prestige worden moeilijke stukken ingestudeerd en de puntjes op de i gezet. Aan het einde van de dag leer je tijdens de workshop van Ton van Diepen alles over podiumpresentatie en beleving, zodat je helemaal klaargestoomd wordt voor je optreden.

Zing mee!

Thuis oefenen met het oefenmateriaal

Leer van de beste coaches

Een dag vol gezelligheid

Optreden met live band

Programma

De ochtend bestaat uit één blok waarin je onder leiding van een Prestige topdirigent de nummers gaat instuderen.  Na de lunchpauze ga je verder met het instuderen, waarna Ton van Diepen komt die gaat werken aan podiumpresentatie en beleving. Na een pauze wordt er verder gestudeerd aan de ondersteuning van een aantal solo-optredens. De avond wordt gestart met een generale repetitie waar we gaan repeteren mét de live band. Vervolgens is het tijd voor show: het publiek stroomt binnen en we geven twee spetterende optredens!

Repertoire

Op veler verzoek staat de hele dag in het teken van Rock muziek. Gooi je haar los bij de knallers van AC/DC, Guns & Roses en Nirvana en test je stembanden bij de nummers van Within Temptation en Evanescence . Ook is het mogelijk om zélf auditie te doen voor één of meerdere solo’s, die door de rest van het koor begeleid worden. Deze combinatie zal zorgen voor een fantastische show.

Bestel tickets voor de concertjes HIER

Kosten

Voor deze hele dag, inclusief oefenmateriaal dat je vooraf ontvangt, workshop, begeleiding door topdirigenten én de optredens met band, betaal je slechts € 49,-. Als lid van Popkoor Prestige krijg je korting en is het € 45,-. Het is mogelijk om in Parkvilla iets te drinken of te eten te nemen. Deze kosten zijn voor eigen rekening. Op basis van de feedback over de vorige edities van Prestige Zingt hebben we dit evenement nóg beter gemaakt, dus mis het niet. Er is maar een beperkt aantal plaatsen, vol is vol.

Het repertoire van deze fantastische dag:

1. Thunderstruck – AC/DC
2. Queen – I Want It All (solo)
3. Still Loving You – Scorpion
4. Sweet Child o’ Mine – Guns & Roses

5. The Dolphin’s Cry – Live (solo)
6. Kryptonite – 3 Doors Down
7. Ice Queen – Within Temptation (solo)
8. Bring Me To Life – Evanescence (solo)

9. Sex On Fire – Kings Of Leon
10. Smells Like Teen Spirit – Nirvana
11. Radar Love – Golden Earring

Het plezier begint al een paar weken van tevoren!

Uiterlijk 6 weken van tevoren ontvang je een link naar de deelnemerspagina, waar je de bladmuziek en handige ingezongen oefenmp3’s van de nummers vindt. Je kunt dus op een prettige en eenvoudige manier thuis instuderen. Het is de bedoeling dat je alle nummers alvast thuis instudeert. 1 nummer is slechts een intro, 4 nummers zijn ter ondersteuning van een solo, dus deze zijn vrij eenvoudig om in te studeren. Op de dag zelf zet de dirigent de puntjes op de i en neemt de moeilijke stukken door. Het oefenmateriaal is zo duidelijk en leuk, dat je waarschijnlijk al wekenlang aan het zingen bent!

Lijkt het je fantastisch om een solo te zingen?

Auditie doen voor een solo gaat via het insturen van een auditiefilmpje via e-mail. Je mag auditie doen voor meerdere nummers. Meer informatie over auditie doen ontvang je na je inschrijving.

Zaterdag 7 oktober 2017 - Alphen aan den Rijn

Direct inschrijven

Een dag lang zingen en gezelligheid! (óók voor niet-leden)

Leren van de fantastische Prestige dirigenten!

11 fantastische rock nummers die iedereen kent!

Afsluiten met 2 echte concerten met live band en publiek!