Popkoor Prestige Leiden presenteert:

Zaterdag 18 november 2017

Theater Castellum - Alphen a/d Rijn

Bekijk hier hoe spetterend onze optredens zijn:

“Wauw, ik heb veel optredens van koren gezien, maar jullie zijn wel héél professioneel” Betty

“Sommige nummers werden zo goed gebracht, ik was er gewoon ontroerd van” Hans

“Ontzettend bedankt voor jullie fantastische show, we hebben zo genoten” Peter

Kom je ook? 

Zaterdag 18 november 2017

15.30 uur
20.00 uur

Tickets:

VIP: € 31,00
Normaal: € 23,50
Prestige leden: € 21,00

 

Kom je ook?

Op zaterdag 18 november 2017 is het zover: het eerste eigen concert van Popkoor Prestige Leiden! Na ruim twee jaar repeteren, instuderen en polijsten zal het 120 personen tellende popkoor een echte show neerzetten. Het zal een avond worden waarbij je niet in je stoel zult kunnen blijven zitten! Er worden twee shows gedaan, eentje om 15.30 uur en eentje om 20.00 uur. Tickets zijn € 23,50. Ben je lid van Prestige? Dan krijg je korting en betaal je slechts € 21,00 per ticket. Vul dan bij het bestellen de kortingscode in.

Wil je er écht een avondje uit van maken? Dan kun je kiezen voor een VIP ticket (€ 31,-). Als VIP word je apart ontvangen met een hapje en drankje, zit je op de beste plek en krijg je een meet-and-greet met de zangers en zangeressen van het koor!

Tickets zijn inclusief een drankje in de pauze en de garderobe. De locatie is het prachtige Theater Castellum in Alphen aan den Rijn.

Het thema van de show is “From Shower To Show”. Trek dus je mooiste show outfit aan, ook voor het publiek is het een feestje en avondje uit!

Bestel nu je tickets!

Klik hier