Ben jij onze nieuwe Evenement Coördinator?

Prestige Vocal Groups groeit en heeft ruimte voor:

Evenement Coördinator (m/v)

 

Werkverband: 16 uur per week (groei naar 24/32 uur mogelijk)
Opleidingsniveau: HBO
Relevante werkervaring: 1-3 jaar
Locatie: Burgerveen
Startdatum: april/mei 2019

Wat ga je doen?

Voor een vast aantal koren van Prestige Vocal Groups (bestaande uit Popkoor Prestige, Hét ROCKkoor en Popkoor Première) ben je verantwoordelijk voor het coördineren van alle evenementen. Denk hierbij aan bandplanningen, het organiseren van kleine en grote optredens, workshops en de start van nieuwe koren. Jij zorgt ervoor dat alles van A-tot-Z geregeld wordt: je volgt de aanwezige procedures en draaiboeken, hebt nauw contact met de dirigenten en bezoekt soms de repetities en evenementen. Samen met de dirigent en de rest van het team zorg je ervoor dat elk evenement op Prestige-niveau wordt uitgevoerd. En dankzij de samenwerking met diverse dirigenten geef je elk evenement een eigen invulling. Tot slot speel je een actieve rol in de promotie van de door jou georganiseerde evenementen.

Wie ben jij?

Ben je ontzettend goed in plannen en organiseren? Houd je elk detail in de gaten, maar verlies je ook het grote plaatje niet uit het oog? Werk je graag met draaiboeken, procedures en checklijsten? En creëer je zelf een checklist als die nog niet bestaat? Heb je affiniteit met zingen en live muziek, bij voorkeur in een koor? Bel je liever dan dat je mailt en ben je een ster in korte, efficiënte overleggen? Vind je het fantastisch om een koor-optreden van A tot Z te regelen om vervolgens zelf te gaan genieten van het optreden? Vind je het leuk om te leren van projecten, zodat je het de volgende keer nog leuker/beter kunt doen? Kun je werken met vastgestelde draaiboeken en procedures, maar ben je daadkrachtig en creatief genoeg om elk probleem en elke uitdaging op te lossen?

Prestige Vocal Groups – Wie zijn wij?

Prestige Vocal Groups bestaat uit 29 spetterend pop- en showkoren, met een repertoire dat bestaat uit de nieuwste pop, rock en soul hits. Onze leden variëren in de leeftijd van 12 tot 65+ en we hebben plek voor zowel mannen als vrouwen. Op regelmatige basis repeteren we met onze eigen live band. Repeteren doen we wekelijks op een schitterende locatie. We werken met bladmuziek, maar noten lezen is geen vereiste. De dirigent leert de leden alles tijdens de repetities. Zangervaring is ook geen vereiste, zolang je maar plezier in zingen hebt. Wij repeteren wekelijks op meerdere locaties in Nederland en geven op regelmatige basis optredens en concerten. Popkoor Prestige is door Radio4 uitgeroepen tot ‘Het leukste koor van Nederland’.
In 2015 is Prestige Vocal Groups opgericht door Ton van Diepen en Sandra Rotmans. In korte tijd is het bedrijf uitgegroeid naar 29 koren in heel Nederland, met bijna 3000 leden, waarvoor inmiddels een team van 40 personen werkzaam is (dirigenten, muzikanten, teamleden en directie). Prestige Vocal Groups zal in de komende jaren verder groeien tot 40 koren. In jouw rol rapporteer je aan Sandra Rotmans.

Op een rijtje: waar moet ons nieuwe teamlid aan voldoen?

 • Affiniteit met zingen en muziek is een vereiste.
 • Een opleiding op HBO-niveau, in de richting van toerisme/communicatie/evenementen;
 • 1 tot 3 jaar relevante werkervaring
 • Projectmatig kunnen werken;
 • Ervaring met het organiseren van evenementen is een pré
 • Gestructureerd en oog voor detail;
 • Zowel een commerciële inslag als oog voor ledentevredenheid

Competenties die van belang zijn:

 • Flexibel (de koren repeteren ’s avonds en veel concerten zijn in het weekend);
 • Zelfstandig;
 • Analytisch;
 • Mensgericht;
 • Creatief;
 • Besluitvaardig;
 • Doorzetter


Wat bieden wij:

Wij bieden een uitdagende functie van 16 uur per week in een prettige en muzikale omgeving. Salarisindicatie ligt rond de € 2100 – € 2300 bij een fulltime dienstverband. Gezien de groei van Prestige Vocal Groups is het mogelijk om in de toekomst meer uren per week te werken. De werkzaamheden worden uitgevoerd op het kantoor in Burgerveen (op dinsdag en donderdag), of op locatie (tijdens de repetities van de koren, concerten of evenementen). In eerste instantie zal er gewerkt worden met een tijdelijke overeenkomst. Bij gebleken geschiktheid zal dit omgezet worden in een vast dienstverband bij Prestige Vocal Groups. Als teamlid van Prestige Vocal Groups krijg je een lidmaatschap bij een koor naar keuze en kun je kosteloos deelnemen aan alle workshops en evenementen.

Ben jij onze nieuwe Evenement Coördinator?

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Stuur dan je motivatie én CV naar Ingrid Nieuwenhuijse via: ingridnieuwenhuijse@prestigevocalgroups.com

Sluitingsdatum: 20 februari 2019