“Wat was het gaaf om Vocal Essence® direct toe te passen op de nummers van Popkoor Prestige.” (Kees)

Samen met andere koorzangers en -zangeressen leer je de unieke Vocal Essence techniek toepassen op een aantal nummers uit ons eigen repertoire. Zo leer je o.a. kopstem en borststem toe te passen en welke klanken je het beste kunt maken om het maximale uit jouw stem te halen.

 

Unieke zangmethode

Vocal Essence® is een nieuwe, door Vocal Center ontwikkelde zangmethode. Geïnspireerd door diverse toonaangevende zangtechnieken in Europa en daarbuiten maar vooral door de praktische ervaringen van de eigen coaches zijn ze tot een unieke combinatie gekomen, één methode. Overzichtelijk met direct resultaat.

Voor wie en waar?

Deze workshop is speciaal voor alle koorzangers en -zangeressen die het leuk vinden om beter te leren zingen. De workshops worden gegeven op mooie locaties in Purmerend, Zoetermeer, Assen en Tilburg. De locaties zijn goed bereikbaar en hebben een gratis parkeerplaats.

Kosten

De workshop van 3 uur is € 28,50. Ben je lid van Prestige? Dan krijg je korting en is de workshop slechts € 25,-. Vooraf kun je materiaal toegestuurd krijgen, zodat je alvast thuis kunt oefenen. De prijs voor de workshop is inclusief koffie/thee in de pauze en eventueel workshopmateriaal.

“De coaches van Vocal Center zijn één brok kennis én energie”

De coaches van Vocal Center zijn vakmensen. Met hun jarenlange ervaring als zanger of artiest weten ze jou de benodigde kennis en energie over te brengen. De nieuwe kennis wordt direct toegepast, zodat je kunt voelen en ervaren wat verschillen in klank en techniek voor jou kunnen betekenen.

Naar de workshop agenda en het inschrijfformulier

Klik hier